♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, January 14, 2011

Oho ho balik kampung2



Salam.

Bertemu kita lagi dalam rancangannnnnnn Oho ho balik kampung Episod ke dua.
Ha ha ha Smiley
Nak feel macam rancangan Jalan-jalan Cari makan pulak kan??


Kali ni pon nak cerita pasal makan lagi.
Makan Makan Makan.
Itu je lah yang aku reti Smiley


Bukannye ape.
Mase nak balik ke Shah Alam balik tu rezeki pulak dapat makan free.
Aku ngan mak aku ingatkan nak singgah satu Restaurant dekat Senawang ni.
First time pergi kat restaurant tu.
Ingatkan mahu tapau lauk pauk.
Al maklumlah, kalau da sampai Shah Alam nanti tak de maknenya aku ngan mak aku nak masak. Penat.



Dah masuk lah Leha World Restoran ni.
Masuk-masuk elok je tengok lauk terhidang buffet.
Ateeenye, aku ngan mak aku pon cariklah plastik nak bungkus lauk.
Tak ado pon plastik eyh..
Yang ado pinggan polisterin jo.
Mintak orang restoran tu plastik,Rupe-rupenya tak boleh tapau.
Makan Free Sempena Restoran tu baru buka.
Hoyeeehhhhhh,,,,,,,,Makan lagi padahal aku dah melantak nasi lemak kat rumah Uwan sebelum tu.
Dah rezeki makan je lah..


Mama: " Dah monteneng porot mama ni, tapi nak makan jugak"



Timo kasih lah yo acik Leha ko akak Leha ontah...Apo2 pon sodap jugak makanan acik.Lain kali den datang laie yo... Smiley

P/s: Ggrrr...dapat satu cerita dari Uwan aku.Geram geram.


1 Sarang ♥:

dyah pinky! said...

bestnye dpt mkn free. hehe.

:)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2