♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Sunday, January 23, 2011

Bersama mereka adalah sangat best



Salam.

Semalam adalah hari beramas beramah mesra dengan famili sebelah mak ku yang tercinta.
Perlu berbaju biru.Tapi ada juga yang tak ikut tema.
Tak hepeee..Janji datang dan masih disayangi oleh kami..♥
Belum dibuang dari keluarga kami lagi...Smiley
Tapi tak cukup korum.Ramai lagi tak datang. Kalau semua datang tak muat kot gambar.

Sesi beramah mesra organized by Anak-anak Mak Long.
Aktiviti???
Gossipping...Ini aktiviti penting eh.. Smiley

Makan sampai perot moncit....


The cousins... Kecuali yg 1st dari kanan tu adalah niece..



Aksi mulut ikan buntal ni wajib setiap kali bergambar ♥

Sape lagi comel??kami ke ikan buntal????


6 Sarang ♥:

nelly said...

ramainya ..
cool !
=)

dyah pinky! said...

wah bestnya. nanti raya cina. my family pun nak berkumpul ramai2.
can't wait :)

hiro said...

seronok dpt kumpul2..keh2

s.y.a.r.q said...

♥nelly♥ -> itu pon sudah nmpk ramaikan?padahal tak cukup korum tu :)

♥dyah pinky♥ -> wajib pergi tu dayah..

♥hiro♥ -> tentu seronok :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..besh kan keluarga besowww..!!~~ aku ni haaa..keluarga ciput jerk..kalo kumpul xdenya reramai riuh rendah camtuh..ehss!!~~ bluee!! like2..!!

psstt!! ikan buntal tu cute per!! ahakss!!

JIJI YU said...

muwahhhh..meriah ni..

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2