♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, January 25, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Bloger 2011



Salam.

Ok..Hari ni aku di tagged oleh Cik Fatin


Nampak itu banner kat atas...Pencarian Blog Tercantik anjuran blog ini:


2DayBlogger.com

Adess.....Belog aku ni comot je..Tak lawa pon...Tapi dah orang tag join jelah... :) Lagipon tak rugi ape pon kalau join betol tak?
Kriteria Blog Tercantik Yang Dicari

  1. Pastikan blog korang layak untuk menyertai aktiviti ini
  2. Pastikan blog korang mempunyai design yang menarik,tertarik dan kau memang deboom
  3. Pastikan susunan widget adalah menarik dan teratur
  4. Pastikan mempunyai header yang tidak menyakitkan mata(Jika mempunyai header)
  5. Pastikan blog korang tidak mempunyai ciri-ciri yang tercatat di entri ini:
    APa Perkara Yang PALING Dibenci ketika Blogwalking

Perkara yang perlu korang buat

  1. Buatkan satu entry mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011
  2. Letakkan link entry berkenaan di bahagian komen
  3. Jadi follower 2DayBlogger.com(Korang takkan menyesal follow blog ni.I swear)
  4. Tag 3 kawan blogger anda


Part tag orang yang paling aku tunggu2...

Jeng Jeng Jeng.....

Aku nak tag:



_____JIJI YU________
_____syira_____♥

♥__Iqbal Hakimi__♥
Dipersilakan wahai kawan-kawanku buat ye.... Smiley

4 Sarang ♥:

JIJI YU said...

muahha blog aku tak lepas nak join ni.aku gune jgk widget widgeo...make mmg takley le..maaf2..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

haaha..conpem blog aku kena tendang awal2 kalo masuk ni..ahakss!!

jom join colourful contest saya..klik link ini

bun said...

gud luck

datang nak buat spotcheck untuk undian
nak pilih 10blog tercantik

jangan malu-malu vote saye juge
no 28 kump.2
thanks

Faisal said...

Salam,untuk makluman korang,undian untuk pencarian 10 blog tercantik sedang berlangsung sehingga 10 mac 2011..jom,jom,,mulakan berkempen skrg=)..

sila check kat sini :-Undian Pencarian 10 Blog Tercantik 2011 Bermula

Salam Jalinan Ukhwah Daripada Faisal Abdullah

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2