♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, January 4, 2011

Handphone e71 untuk di jual




Salam.

Hola hola..
Kowang kowang!!!!!
Aku dah dapat makan Dim Sum!!! Smiley
Dan dan dan....Sangat sedapppppppppp.....Smiley

Aku telah menelan...

...2 set Chicken Siew Mei...
dan
...2 set Black papper Siew Mei...

Burpppppppppppppppp.....Alhamdulillah...
Smiley

Gambar????? Yileeekkkkkk..... Smiley
Sebabnye terlampau rakus dan excited nye aku makan sampai tak hengat nak snap gambar.. Smiley

Oooooopssss!!!! Tajuk sudah lari dah...
Ehehehehe Smiley
Ok....Seperti tajuk entry ade satu buah Handphone NOKIA E71 yang nak let go bersamaan dengan nak jual..
Ini dia gambar handphone yang nak di jual tu..
|
|
|
|
|
V

Price: RM 400

Colour: Black

Specification:
...Full Keyboard...
...include WLAN...
...BlueTooth...
...Infrared...

And plus actually phone ni xpernah di pakai lagi..N bau kedai.. Smiley

For further information about the specifications please click here

Kalau berminat untuk beli, sile komen dalam entry ni jugak ataupon emailkan kepade:
nirikaysrun_syarq@yahoo.com

TQ Smiley

8 Sarang ♥:

CikNgah said...

weh..weh..sape nk jual ni

CikNgah said...

weh2..sape yg nk jual ni.

s.y.a.r.q said...

cik ngah: ko berminat ke??? Hp ni baru lagi...belum pernah gune..bau kedai lagi... :D

hamzah ian said...

bau kedai?? waaaa..
macam berminat je.. nnt gua pkir2

s.y.a.r.q said...

hamzah ian: Ok.if anything just leave ur comment here kayh or email me :D

Amni said...

jap... nape murah sangat? ada warranty tak? huhuhu....

psssttt.... bday kamu sama ngan bestfriend kite... =)

s.y.a.r.q said...

amni: hiks... nnt saye tanye ye kenape dye murah..ni tulun2 org jual kan je nie...:)

oh... yeke!! :) hiks..actually saye baru jumpe sowang je kwn yg same birthday ngan saya.. Tu pon baru je tau :D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

uks murah lol 400~~ nokia ap ke zitron ni??

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2