♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, January 10, 2011

blOglist blOgger 2011



Salam.

I kene tagged dengan blogger yang baru I kenali Cik Shida.
TQ Cik Shida. sudi tag I Smiley

Click Banner di bawah untuk tahu syarat-syaratnye.
|
|
|
V
Ok first syarat yang dikehendaki kene kenalkan diri dahulu.

Saya Tuan Tanah Belog ni yang bernama Syarq.
Tapi boleh juga panggil saya June atau pon Irin.
Umur 24 tahun. Tua sudah T________T
Smiley
Tinggal kat Shah alam sajork...
Sudah habis study..Nak study lagi kalau rajin Smiley

Ni header saye
|
|
|
V

Ok..nothing special about this header..Just a very simple header.
I tak creative macam blogger lain..Maluuuuuuu,,,,Smiley
But actually dah banyak kali tukar header walaupon tak creative..
Ha ha ha... Smiley
Yang ni header yang ke-5 kot... Tak berapa nak ingat lah.. Sorry.

Pasal name blog saye sebenarnye pada mula nya S.Y.A.R.Q saje.
Dan pada bulan ni baru ade tambahan sikit pada name blog kepada Tempat Contengan Syarq.

Ok. I nak tag,,,,,,,,,, Smiley

...Encik Rasat (Hikayat Rasat)...


...Mummy Weiyda...

...Fatin Nor Syafawati...

Sekian TQ ye..Yang kene tagged sile2 kan ye buat :P


6 Sarang ♥:

Cik Diana said...

salam kenal.. thanks jOin.. ;)
simple pOn sweet jer.. sedap mate memandang.. i lOike putih...

s.y.a.r.q said...

Cik diana-> wslm.ur most welcome. TQ ye..Putih itu bersih :)

Ras Ye Saye said...

Done! :)
Hehehe.. Maaf lor mule² tu macam blur je apakah itu tag.. Hahahaha

aDisH.sHidA said...

thanks syaqrq sudi wat tag nie....cayunk syarq...24 muda lagi yunk...shda nie lagi la tua kalau gtu hehehe....anyway slm perkenalan

s.y.a.r.q said...

ras : xpe...baguss sudah siappp :)

adish.shida: same2 :) tua lah ni :P

CikNgah said...

aku br jwb je weh..haha..dh expired.tp xpelah jwb gk ;)

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2