♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, January 7, 2011

Bowling menjadi kegilaan aku sekarang ni (^_^)




Salam.

Sejak 2 menjak 3 menjak ni aku addicted main bowling..
Boleh dikatakan setiap 2 minggu mesti tangan gatal nak main bowling..
Nak kate PRO tu memang ke laut lah... Smiley

Rase nye staff kat Ole-Ole tu dah muak kot tengok muka aku...
Asal datang je pompuan ni..Macam nak training.. Smiley
Aku main sekadar suke-suke...
Ini jelah sukan harapan yang leh aku main kot...
Nak main bola jaring?
Futsal?
Lumbe lari?

Sudahnye kaki aku tercabut nanti... tak mohhh Smiley
Al maklumla....Lutut aku ni 2nd hand...
Syukur aku masih boleh berjalan..Alhamdulillah.


Kali ni aku pergi dengan Fiza..
Hiks...Fiza pon sudah terikut2 aku yang gila bowling..
Saje je pergi main hari Weekdays..
Dah tentu dapat murah je main dari hari Sabtu dan Ahad...
RM 10 - 3 game..Berbaloi2..
Weeeeeeeeeeeeeeeeeee...Smiley





Hambik bola 10 aku hambik.. Aku tak hegat-hengat nak ambik bola yang berat-berat...
Macam sudah hebat sajekk.....
Ateeeeenye...kalau amik bola 8 dengan 9 macam melayang-layang je bola boling tu aku baling..
Waahhhhh... Bajet kuat sangat je.... Smiley


Markah paling tinggi aku dalam 3 game tu hanyelahhhhhhhhhh...........

107 markah saje...... Teruk-teruk... Ni kalau Shalin Zulkifli tengok ni mengekek2 dye gelak...
Awwww.....Smiley

Tapi yang paling aku herannye... Markah aku berturut-turut dari tahun lepas bulan 11 sampai hari ni yang paling tinggi 107 je..
Entah kenape tak bergerak2... Tak meningkat2...Smiley
Memang 107 tu Lucky Number aku kah???? Kah kah kah Smiley

Lepas main boling pergi pulak mengisi perot yang bernyanyi2 dekat food court...
Elok lah tu..Macam mane nak kurus macam ni..

Fiza kelaparan sampai tak perasan aku snap gambar dye... Smiley

Nasi Goreng Paprik aku punye....


3 Sarang ♥:

~s.u.E.L.a.i.e.Y~ said...

Uit,lame x berboling ngan ko..hehe

iekasub said...

sye jugee suke sangat dengan bowlingg!! :D

s.y.a.r.q said...

sue: hahhhhhh..tau pon..jom lah bebile :p

iekasub: yeay!! awk mesti handal nie

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2