♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Saturday, January 15, 2011

Terlalu Sosial kah anda?





Salam.

Aku nak tanya korang ye. Dengan korang join laman-laman social network seperti FaceBook Twitter, Blogspot and etc di anggap kamu terlalu sosial?



Hah tibe-tibe nak bukak topik ni.
Kamu-kamu semua pernah tak pergi mane-mane Gathering tak kisah lah untuk Bloggers or Facebook or YM Chatters??
Kamu rase-rase bila korang pergi Gathering seperti itu nanti kamu di anggap terlalu Sosial?


Mood: Curious Smiley

5 Sarang ♥:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

xpernah pegi lagikk..tapi kan kalo bertwitter tu agak sosial org kata..yekerrr?? hhahahaa!!~~ tpai kalo tgk org pi gathering bloggers cam besh jerk kan!! jelessss....

Norfa said...

bergantung pada niat sesorang tu.. tapi skrg ni laman2 social cmtu dh dianggap perkara biasa. kalu yg buat gathering tu maybe nk eratkan hbgn kawan2 yg dlm alam siber..tp kene hati2 la.

s.y.a.r.q said...

mummyweiyda:twitter tu syarq pon xtaw..sebab penah join sekejap je...

mmg best gi gath kalau kepala masuk semua

norfa: setuju !! (^_^)

cIk pEnNa said...

x penah join lagik..
iye le..
update blog pun jarang2..
pembaca tegar pun x ada..
hahaha

s.y.a.r.q said...

#cik penna:hik hik.. xpewww..caiyokk

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2