♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, January 7, 2011

Tips untuk Brooch



Salam.

Selamat Pagi Cikguuu...
Eh tak tak...Selamat pagi semua kawan-kawan....Smiley


Pagi ni aku nak kongsi dengan korang tips...
Tapi saya rase mungkin ramai perempuan-perempuan dah tahu kot tips ni.
Kalau dah tahu bagus...
Siape yang tak tahu ni meh sini bace....


Korang yang bertudung or free hair yang pakai Brooch @ Kerongsang ade tak masalah kerongsang batu-batu tu asik nak tercabut je batu dye?????
Lagi geram bile Brooch tu baru je beli.
Tengok-tengok dah tercabut sebijik!! Grrrrrrr...Smiley


Ok.. Ini ade tips untuk bagi batu-batuan tu melekat dan tahan lebih lama..
First korang kene ade Pengilat Kuku @ Nail Polish @ Quiteks. (weyh betol ke aku eja ni???)
Belasah je lah....

Nail Polish

Lepas tu, korang sapukan Nail Polish tu dekat batu-batuan kat kerongsang korang eh...
Sapukan semua dekat batu-batuan tu...

Seperti ini


Pastu tunggu lah dye kering...
Insyaallah.... Tahan lebih lame dye melekat tu...


Selamat Mencuba.


5 Sarang ♥:

iekasub said...

just gune nail polish?? hebat2..boleh la gune petua ni ^^,

hiro said...

hik2.

Imran nyambek said...

kalau laki macam gua ni pakai boleh tak? hehe

Ujang9897 said...

tak reti pakai tudung la..hihi

s.y.a.r.q said...

hiro: hik gelak x lepas ke?? :p

imran nyambek: boleh je kalau ko nak pakai...pakai mase pakai baju melayu..letak kat songkok :p

ujang.. klu ko pakai tudung, aku lariiiiiiiii :P

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2