♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, January 7, 2011

Hoyehhhh Hoyehhhhh



Salam.

Bagusssnyeee.....Decoder ASTRO rumah aku sudah pulih daripada koma..
Rujuk pada entry ini,
Kah kah kah kah Smiley
Sudah adik ku panggil doktor untuk kembalikan decoder sembuh...
Kesian sungguh... Selama sebulan dye koma....
Doktor dah buat operation dekat dye..
Selama 15 minit sajer...
Dan operation itu berjaya dengan SUKSESNYE!!
Punca "KEKOMAAN" di sebabkan power board dye tidak berfungsi lagi..


Selepas operation dye sudah sedarkan diri...
Dan terus ceria kembali serta menceriakan kembali keadaan rumah aku... Smiley
Dan tak perlu lagi aku kene layan cerita TAMIL..
Weeeeeeeeeeeeeeeeeee Smiley


Sekian.


7 Sarang ♥:

sissyira said...

salam

nak beli jugak lah astro..heheh...memang langsung tak boleh tengok tv kalau kat kg...huhu

s.y.a.r.q said...

sissyira:: beli beli...berbaloi-baloi... mcm2 ada.... :)

JIJI YU said...

da bley tengok bola da..hahha

s.y.a.r.q said...

JIJI YU: ala..x layan bola lahh...ha ha ha... :P

DeCrewz said...

Kalo kat kg, TV 1 & TV2 je ok.. TV3 macam hampeh.. Takkan nak tengok tamil guling2 je tiap2 hati...he3

mie said...

uihh!!
lamanya koma...
ehheee

s.y.a.r.q said...

DecREWZ: Hahtau xpe.... Nak tunggu dye guling2 tu bp jam :))

mie: tu la..lame kan dye koma...kesian2

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2