♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, January 14, 2011

Kenapa boleh jadi macam ni?



Salam.

Aku ada benda nak tanya ni.
Kalau ada sesiapa yang tahu ape kes sebenarnya yang jadi ni.

Ok.Problem dye macam ni.
Kenapa ada certain URL blog orang lain yang kita tak boleh add dye dalam Blog List??
Bila nak add URL ada certain blog tu ada error.
Lebih jelas lagi kalau aku tunjukkan gambar.

Aku suke add URL semua blogger dalam Blog List.
Nak tengok ape yang bloggers update melalui Blog List.
Kurang minat dengan tengok dekat Dashboard (^_^)

So, anyone? Ada yang tahu nak selesaikan problem ni ke?
Ataupon URL owner blog tu ade problem?


4 Sarang ♥:

fyna said...

mmmm....tak pernah lak ade case macam nih..






jom singgah n follow2 belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

dyah pinky! said...

wah. sori yo. tak dapat nak membantu. hehe. i prefer guna dashboard je. hehe.

:)

Amni said...

pernah jadi kat amni jugak ni.. taktau la nape... ada sorang bro no pon sama gak.. tapi dia p ubah url tu tambah something kat blakang..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

ehehee..selalu de kes macam ni tapu rasa2nya mybe sbb blogspot xdapat detect dia punya url..nanti kat bloglst xde kuar pun thumbnail recent pos dia...ehehehe..apakata tanya cik google?? mesti dia tau kan!!

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2