♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Wednesday, January 26, 2011

Melabur Sampai Tertidur


Salam.

Semalam aku ade tunjuk gambar bilik-bilik yang sangat cantik.Hari ni kita tengok tempat korang semua pergi hari-hari.
Sape yang pergi tempat ni seminggu sekali atau sebulan sekali atau lebih dahsyat setahun sekali orang tu otak dia sudah weng.
Cuba korang teka ape kah tempat yang aku nak share ni?


Jawapannya bilik air atau tandas atau toilet.


Hehehe...Korang jangan risau, aku bukan nak tunjuk gambar tandas yang buat korang nak muntah terbelahak tengok. Tapi ni tandas yang korang rase tak nak keluar. Rasa nak jadikan bilik tidur, tempat korang makan, tempat korang berehat.Smiley



Sile menikmati gambar dibawah ni.


Korang tengok??? Ada korang rase macam tandas atau bilik air tak kalau macam gini gayanye??
Siap carpet berbulu-bulu. Dengan kerusi dan siap langsir lagi.
Perghh...Kalau mandi dalam bilik air ni rasa macam jadi puteri raja..Smiley


Kalau aku dalam mandi dalam ni, 5 jam tak cukup. Smiley

Silap2 boleh tertidur terus Smiley


Bilik air seterusnya nampak macam agak seram.
Warna hitam.Gelap Gelita.


Kalau aku takot kot nak mandi dalam bilik air macam ni. Errrr..Silap2 tak jumpa pintu nak keluar sebab segala-galanya hitam.Kah kah kah


Tandas comel Smiley


Comel kan kan kan kan tandas ni????? Dapat tandas kat rumah yang macam ni sudah cukup.
Tak perlu tandas yang nombor satu tu. Itu mungkin lepas aku kawen dengan Putera Raja. har har har.




4 Sarang ♥:

Hazari. said...

haha, tandas punye turn pulak. yang ni.. aaa, second la kot. yang first ngan third nampak meriah gile, cam tak oke pulak jadik tandas.. isk2.

s.y.a.r.q said...

@Hazari.
yg second ke??? wuuuuuuu....gelap je tandas mcm tu.,.kalau siang2 ok lagi..malam2 mcm seram je

sissyira said...

salam

tak jadi melabur,, tertidur sudah =)

s.y.a.r.q said...

@sissyira
ha ha ha...siap dengkur sekali eh syira?? :p

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2