♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Sunday, February 13, 2011

Chocolate Brownies


Assalamualaikum

Pheww...Rasenya macam blog ni dah terabai beberapa hari ni.Hari ni lah baru terhegeh-hegeh nak update. Lepas tu mesti banyak gile cerita-cerita dari blogger-blogger lain aku terlepas. T__________T Sorry korang, tak dapat nak blogwalking 2 hari lepas. Nanti aku balas kunjungan ye.


Hari ni aku dah berjaya buat brownies, setelah keciwa dengan buat cake. Aku mengaku aku tak reti buat kek. Tak percaya? Sile rujuk entry ni.Akhirnya aku cuba nak buat brownies pulak. Brownies rasanya lebih senang dan simple dari kek. Kek kalau tak naik batat lah jadinya, lepas dah batat, takde sape nak makan.Bila takde sape nak makan, dah namanya membazir. Bila dah membazir, aku pon sedih. Bile aku dah sedih, aku pon lompat terjun bangunan fade up nak buat kek dah. Hui.Panjang pulak cerita kan.


Inilah dia, hasil air mata tangan aku. First time buat brownies. Berpeluh-peluh ketiak tau nak buat ni. Menitik-nitik peluh dekat dahi. Padahal cuaca sekarang panas. :p



Kenyit mata laju2. TQ Smiley



2 Sarang ♥:

nelly said...

alamak !! terliur !!

sissyira said...

salam

lama tak makan brownies ni...huhu..

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2