♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, February 18, 2011

Aum aumm..Tako Yaki

Assalamualaikum

Korang minat tak makan Tako Yaki?? Sape yang tak tau, sile lihat gambar rajah dibawah. Sedap wokkk...Tako yaki ni.Lagi-lagi yang sotong. Menjilat ibu jari, x cukup ibu jari kaki pon jilat gak.Hahahaha.

Aku macam teringin nak buat sendiri takoyaki ni kat umah..Hahaha. Konon nak jadi orang jepun lah.Hait hait!!! Nengok menarik je cara-cara and steps nak buat takoyaki ni. Simple pulak tu. Tapi korang kene ade dye punye kuali bulat-bulat tu ler. Nah sile tonton wayang ini :p




Ateeeeeeeeee....mane nak carik kuali bulat-bulat tu weyh??Kat malaysia ni ada jual ke? Kalau ada mahal ke murah? Adesssssss.. Boleh tak kalau gune acuan kuih bahulu atau kuih cara tu? kahkahkahkahkah. :p


Kenyit mata laju2. TQ Smiley


2 Sarang ♥:

Hot Mama said...

waalaikumsalam...
tako yaki mmg sedap....kak slalu beli kat wisma merdeka biarpun terpaksa beratur panjang beli smpi 3 set utk kak sorang..haha...tiba2 rindu nak mkn tako yaki...hmmmmm :)

cik aied said...

kawan2 sekolah dulu salu cte pasal mkn takoyaki..tp belum berkesempatan lagi nk try mkn..huhu

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2