♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Monday, February 28, 2011

Perasaan yang bercampur-baur


Assalamualaikum


Phewww..Baru sampai rumah pukul 7 petang tadi. And for the first day, tak adalah rasa penat sangat. Ok ok sahaja.Cuma penat berdiri sikit jelah dalam train. Plus penat pakai kasut boleh? Even kasut aku bukan tumit tinggi, tapi bila time nak balik tu berjalan nak menapak kat LRT tu nak cabut kasut je rasa. Rasa nak berkaki ayam berjalan pergi ke LRT.


Training hari ni bukanlah training pon. Lebih kepada Introduction pasal company, pasal career path and so on. Janji pukul 8.15 pagi kene ada dekat tempat training. Tapi at last orang HR datang pukul 10pagi. Nasib baik dapat orang penyabar macam aku. Tak kisah lah tunggu lama pon.Cewahhhhh...Padahal dalam hati, kalau cakap awal-awal lambat kan aku boleh tidur kat rumah dulu puas-puas. Ha ha ha.


Hari ni dua kali jumpa orang yang dikenali dekat stesyen LRT. Masa pergi training jumpa kawan sekolah dan bila balik jumpa kawan chatter. Esok,kalau jumpa lagi kawan-kawan lain lagi bolehlah buat reunion terus kat stesyen LRT tu.


Apa yang dapat hari ni, kena belajar bersabar, bertolak ansur dengan jangan berebut. Ceh,dah macam dengar cerita tauladan pulak siap ada pengajaran penghabisan cerita.


Kenyit mata laju2. TQ Smiley


6 Sarang ♥:

sissyira said...

salam


sabar dah harap mampu hadapi hari2 seterusnya dalam tin sardin tu =)

hazari. said...

letak je kasut dalam bag. kalau time nak pegi tempat sesak mcm stesen lrt.. pakai je slipper dlu. hehe.

♥♥Cikngah♥♥ said...

ko g training pe weh

nieja said...

keje kat mana babe skrg?

Dda Ly said...

blog kamu comel la..:)

meh ke rumah,
~tutorial 'jom jenguk ads'~
keep in touch ye..♥♥♥

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :)join saye lak http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2