♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Sunday, February 27, 2011

Esok bermula lah suasana hidup baru

Assalamualaikum

Baru balik dari kenduri kahwin Cda Cdot. Cantik sangat kawan aku tu.Dapat jumpa kawan-kawan seangkatan yang lain. Wah, bersusun pulak lepas ni yang cop nak kawin dan bertunang tahun ni. Tahniah buat mereka. Kalau dah sampai seru tu elok la langsungkan.Buat persediaan cepat-cepat. Kalau yang nak buat kat dewan tu, book dewan tu setahun dari sekarang.


Dan, Bermulalah esok aku akan memulakan hidup yang baru seperti orang lain jugak. Pagi-pagi sebelum ayam berkokok dah kene bangun?Ye ke sebelum ayam berkokok?? Hahaha. Dah tak boleh nak bangun tidur lewat-lewat. Tak boleh nak terbungkang tidur sampai pukul 10 pagi.


Aku berharap sangat segala nya akan berjalan dengan lancar sekali. Esok nak menapak pagi2 buta kat KTM ni. Uwawawawa. Bagi orang yang first time macam aku ni mesti rasa kekok.Bagi orang yang dah hari-hari hidup dia macam tu, tak ada hal lah kan.



Kenyit mata laju2. TQ Smiley


6 Sarang ♥:

cIk pEnNa said...

dulu ms mula2 keje...tiap2 pagik dlm menapak kat ktm..
agrhhh ! stress giler..
time balik kat kl sentral..gile berebut! berganda2 stress..

Abang Jonni said...

nanti lama2 biasa la tu...gudluck

sissyira said...

salam


pukul 6 pagi dah tunggu komuter,,,hangit je rasa...sekali dlm komuter ppun padat..huhu

s.y.a.r.q said...

@cIk pEnNa
tapi nak buat mcm mane.kalau drive pon stress dgn jem plak

s.y.a.r.q said...

@Abang Jonnithanx abg jonni!!

s.y.a.r.q said...

@sissyira
komuter mmg padat lebih dr sardin

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2