♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Thursday, February 17, 2011

SmileY BaggY GiveawaY




Assalamualaikum.

Dah makan ke korang semua???? Tengah hari macam ni kalau dapat makan lauk-lauk masakan kampung, masyukkkkkkk.... Sedappnya. Lagi-lagi kalau dapat gulai tempoyak. Adess.Ma.........nak lauk tempoyak!!!! hehehehe


Eh eh eh, Tetiba tempoyak pulak yang keluarkan? Actually nak menyelesaikan hutang tag ni. Orang dah sudi tag kite, kite pon sudi2 lah menyelesaikannya. Lagi pon rugi kot tak buat tag ni. ade give away tau. Nak tahu apa hadiah giveaway tu????? Hadiah ni akan mengujakan kaum perempuan saje.

Giveaway ini dikelolakan oleh Cheqppjoy.


Taraaaaaaaaaaaaaa. Ini lah hadiah nya.Anda akan miliki sebuah bag kalau ada rezeki. Aminnnnnn. Tapi bukan antara 4 buah beg ni je tau korang boleh pilih. Tapi, boleh pilih dari Smiley Baggy II.


Macam mana? Menarik kan beg-beg ni? Uhuuuuuuuuuuu. Macam teringin nak memiliki salah satu dari koleksi Smiley Baggy II. Lagipon aku dah lama tak shopping hand bag.Sebenarnya bukan saja beg, barang-barang lain pon aku dah lama tak shopping. Al maklumla, fulus tak ade, SO kene buat macam tak ada fulus. Time ada fulus nanti baru aku shopping bagai nak rak.Cisss....Macam dapat duit berpuluh-puluh ribu je.


Teringin nak ada handbag yang design macam gambar 1 warna coklat tu. Tengok orang pakai macam cantik!!! Oklah. Wish me luck k semua :)


Oh. tak dilupakan, aku mahu tag orang yang aku nak juga mereka dapat salah satu beg dari koleksi Smiley Baggy II. Macam orang putih cakap, Sharing is caring. :) Mahu taggggg:



Oh ye, kepada blogger lain yang aku tak tag tu, kalau nak join, sile lah.Di alu-alukan. Click banner untuk syarat-syarat lebih detail.

Kenyit mata laju2. TQ Smiley


4 Sarang ♥:

Hot Mama said...

tengkiu dear sebab tag mama :)

CheQ PP JoY said...

yeay!! anda lulus dgn jayanye..hehe..thnx sbb join ok..good luck..=)

nelly said...

Gud luck !!

CheQ PP JoY said...

ada kejutan untuk anda dri smiley baggy giveaway..nk tau x?

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2