♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Friday, February 4, 2011

Meh Berkawan dengan Siput


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Siapa siput? Siput sedut ke? Siput baby ke? Ha ha ha..Tak tak tak. Siput ni manusia berjantina lelaki. Huhu. Kali ni aku kene tag dengan adik atiqah. Thanx ye adikku.Sile ke blog dye untuk sesi perkenalan lebih mesra lagi.

Boleh panggil aku Syarq. Umur aku 25 tahun sudah. Dah tua dah. Sob sob sob. Sekarang ni tak belajar, tak keje.Ape tu??Lu pikir lah sendiri. Hobi aku paling best??Hurmm...takde kot yang paling best, biase2 je. Blogging salah satu hobi aku. Kenape nak join segmen ni sebab dah orang tag kene lah laksanakan tag tu. Lagipon saja untuk tambah kenalan-kenalan blogger lain.


Aku nak tag semua orang. Ha ha ha. Sapa yang nak join sile click banner kat atas ye kawan-kawan :)



6 Sarang ♥:

atiqah~ said...

wlcme kakakku..hehe~

Abang Jonni said...

25 mana ada tua.... muda remaja lagi laaa.... huhuhu

mie said...

wow!!
nak kawan dengan siput juga/...
ehehehee

s.y.a.r.q said...

@Abang Jonni
remaja lagi ke??ekekeke...

s.y.a.r.q said...

@mie
sile2 :)

Nan said...

thanks join segmen siput~ selamat berkenalan.. t siput salu2 la jenguk blog syarq ea~

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2