♥s.U.k.e M.e.r.e.K.a♥

Tuesday, February 15, 2011

Masakan orang malas


Assalamualaikum

Bila malam, memang malas nak masak. Malas nak makan berat-berat. So makan jelah yang simple-simple seperti ini.

Roti tuna goreng

Tapi kalau dapat peluang nak makan makanan-makanan seperti dibawah ini, aku tidak akan menolak dengan sewenang-wenangnya untuk makan nasi pada waktu malam.Rugi kot tolak. Rezeki jangan ditolak. Sedap..

Tomyam


Sotong Goreng Tepung


Kailan Ikan Masin


Daging Masak Merah


Butter Prawn


Ikan Kerapu Masak 3 Rasa


Dan tidak ketinggalan..........

Telur Dadar

Maafkan aku kalau terbuat korang meleleh air liur. Bukan nya apa, aku nak korang sama-sama terliur dengan aku, baru nampak comel kan? Seorang kawan, haruslah sokong kawan-kawanya yang lain selagi tak bertentang dengal hukum Syarak. Laaaaaaaaaaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiiiiiii..Zassss..

P/s: Anyway, ade sesape mahu belanja? :p


Kenyit mata laju2. TQ Smiley



11 Sarang ♥:

nUr _ atiQah said...

sedap nya..lapar suda..haha

Cik Reena Tan said...

errr~ tgk sotong celup tepung trus rindu sotong tepung yg kat jeti kuala perlis..
terbaek la..
huk! bile la nak g lagi.. :(

khairul hisyam said...

nakkkkk !!

Abang Jonni said...

harharhar.... hampeh...
mcm rangup je roti tuna goreng tu...
mmmmmm....
nak...
nak...

s.y.a.r.q said...

@nUr _ atiQah
tu lah... lagi2 tengok tomyam =p~

s.y.a.r.q said...

@Cik Reena Tan
kalau reena nak gi bawak saya ye !! :p

s.y.a.r.q said...

@khairul hisyam
ko nak yg mane heh??? hahahah.

s.y.a.r.q said...

@Abang Jonni
abg jonni, kalau ko nak nnt aku pos kat ko esok. :P

topimagine said...

perghhhhhhhh.. sotong goreng tepung tu.. meleleh air lior nengok.. :)

azzey said...

Perut terus jd lapar tgk gbr makanan ni....oppps baru teringat belom minum lagi....hu3...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

tetibe laporr tgk kailan ikan masin..uwaaaa :)


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

Post a Comment

Sile komen..Jangan Malu2, Jangan Segan2